ΦΟΝΟΣ - ΑΓ. ΝΑΠΑ: Συντετριμμένοι οι οικείοι του Χριστοδούλου – Εικόνες από την κηδεία του 33χρονου – VIDEO

ΦΟΝΟΣ - ΑΓ. ΝΑΠΑ: Συντετριμμένοι οι οικείοι του Χριστοδούλου – Εικόνες από την κηδεία του 33χρονου  – VIDEO

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε τη Δευτέρα (27/11) ο Γκάρι Χριστοδούλου, που δολοφονήθηκε την 1η Νοεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Η κηδεία του Χριστοδούλου, τελέσθηκε σε Ελληνική Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στο Toxteth, όπου παρευρέθηκαν φίλοι και συγγενείς του 33χρονου, για να του πουν το ύστατο χαίρε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Liverpoolecho, που παρευρέθηκε στην εκκλησία, η 27χρονη αδελφή του Γκάρι, Σοφία, έκλεγε καθ’ όλη τη διάρκεια της κηδείας.

*Στην πιο κάτω φωτογραφία η αδελφή του 33χρονου, Σοφία:

Ένας φίλος του δολοφονηθέντα, που βρέθηκε στην κηδεία, χαρακτήρισε τον Γκάρι ως έντιμο, πιστό και μοναδικό, ενώ άλλοι υπενθύμισαν την αγάπη του για την μουσική και πολλοί έκαναν αναφορά στο γέλιο του 33χρονου, το οποίο «ήταν μεταδοτικό», όπως είπαν.

Η αδελφή του Χριστοδούλου, στον επικήδειο λόγο της, μίλησε για την ζωή του 33χρονου, κάνοντας αναφορά και στην Κύπρο, όπου δολοφονήθηκε την 1η Νοεμβρίου.

*Στην πιο κάτω φωτογραφία o Γκάρι Χριστοδούλου:

Υπενθυμίζεται ότι φίλοι και συγγενείς του Γκάρι Χριστοδούλου, κατάφεραν να μαζέψουν £ 4.500 για να μεταφέρουν την σορό του από την Κύπρο στο Ηνωμένο Βασίλειο για να κηδευθεί.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο από την μεταφορά της σορού του Χριστοδούλου στην εκκλησία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE