Η Ραμόνα Φίλιπ φωτογραφίζεται στο κρεβάτι – Με τα απολύτως απαραίτητα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Ραμόνα Φίλιπ φωτογραφίζεται στο κρεβάτι – Με τα απολύτως απαραίτητα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απολαμβάνει τον καφέ της στο κρεβάτι η Ραμόνα Φίλιπ και φωτογραφίζεται. 

Η σύζυγός του Χριστόφορου Τορναρίτη ξύπνησε εξαιρετικά όμορφα την Τρίτη, 27/11, και είπε να μοιραστεί την στιγμή της με τους followers της στο instagram. 

H Ραμόνα Φίλιπ με μια κούπα καφέ που γράφει 'Κάνε κάθε μέρα αυτό που αγαπάς' ποζάρει στο κρεβάτι' με τον σύζυγό της και το λατρεμένο της σκυλάκι. 

Η σχεδιάστρια μόδας όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί είναι με τα εσώρουχά της. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE