Τοποθέτηση-βόμβα στην ΕΔΕΚ -Σαφείς αιχμές κατά Σιζόπουλου για δικτατορία

Τοποθέτηση-βόμβα στην ΕΔΕΚ -Σαφείς αιχμές κατά Σιζόπουλου για δικτατορία

Kαι ο εμφύλιος πόλεμος στην ΕΔΕΚ συνεχίζεται...

Μετά και την παραίτηση του Βίκτωρα Κουντούρη, ο Χρυσός Τουλούπης έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα ακούγονται κατά καιρούς για το σοσιαλιτικό κόμμα.

Ανάρτηση-φωτιά από το μέλος Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, Χρυσό Τουλούπη, με σαφέστατες αιχμές προς το πρόσωπο του Προέδρου του κόμματος, Μαρίνου Σιζόπουλου.

Ο κ. Τουλούπης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξέφρασε τη λύπη του για τις μαζικές παραιτήσεις, αφού όπως αναφέρει, το τελευταίο διάστημα έχουν αποχωρήσει 10 πρόσωπα.

Μεταξύ άλλων, τονίζει πως το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος έχει να συνεδριάσει από τις 23 Αυγούστου, ενώ μάλιστα αναφέρει πως «έγγραφα κατατίθενται στο Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό πρόβλημα χωρίς να συζητηθούν και χωρίς να τα δει κανείς».

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του:

«Ιδιαίτερα λυπηρά γεγονότα συμβαίνουν δυστυχώς στην ΕΔΕΚ το τελευταίο διάστημα.

Οι παραιτήσεις διαδέχονται η μία την άλλη, 3 συναγωνιστές ( Γ.Πιερίδης, Μ.Κυπριανού, Β. Κουντούρης) παραιτήθηκαν απο το Πολιτικό Γραφείο, 7 συναγωνιστές απο την Κεντρική Επιτροπή, συναγωνιστές παραιτούνται απο επικεφαλής Θεματικών Επιτροπών, απλά μέλη σιωπούν και με πικρία σκύβουν το κεφάλι.

Το Π.Γ. του Κινήματος έχει να συνεδριάσει απο τις 23 Αυγούστου.

Έγγραφα κατατίθενται στο Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό πρόβλημα χωρίς να συζητηθούν και χωρίς να τα δεί κανείς.

Η συλλογικότητα μετατράπηκε σε "σοφία του ενός και μόνου", οι θεσμοί εξοστρακίστηκαν στο βωμό των προσωπικών συμφερόντων, η αντίθετη απόψη δαιμονοποιείται σαν πράξη αλλαξοπιστίας και προδοσίας , η δημοκρατικότητα φαντάζει ανέκδοτο στα χείλη των συναγωνιστών όπως τα ανέκδοτα των περιόδων της επταετίας και του Σταλινισμού.
Φαίνεται κάποιοι δεν κατάλαβαν ακόμη ποιού κόμματος ηγούνται και ποιούς αγώνες έχει διεξάγει για δημοκρατία, ελευθερία και σοσιαλισμό.»

Έκτορας Γεωργίου


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ – ExxonMobil: Νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ – Η γεώτρηση «Pegasus-1» αποκαλύπτει πλούσιο κοίτασμα

ΠτΔ – ExxonMobil: Νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ – Η γεώτρηση «Pegasus-1» αποκαλύπτει πλούσιο κοίτασμα

Κατά τη διάρκεια σημερινής τηλεδιάσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Αντιπρόεδρο της ExxonMobil John Ardill, παρουσία του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου και του Γενικού Διευθυντή της ExxonMobil Κύπρου Βαρνάβα Θεοδοσίου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημερώθηκε για τη νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας, στη γεώτρηση «Pegasus-1», εντός του Τεμαχίου 10.

BEST OF TOTHEMAONLINE