ΚΥΠΡΟΣ: Μας την «χαρίζει» ο καιρός… προς το παρόν - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Μας την «χαρίζει» ο καιρός… προς το παρόν - ΠΙΝΑΚΑΣ

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή, ενώ χαμηλή πίεση αναμένεται από την Πέμπτη 29/12.

Το βράδυ της Τρίτης 27/11, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις.

Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σημειωθεί αραιή ομίχλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 28/11, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Τετάρτης, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη 29/11 θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις.

Το βράδυ ο καιρός θα  καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, από τα δυτικά. Τοπικά, τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι έντονα.

Την  Παρασκευή 30/11 ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει  σταδιακά πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο 1/12, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα της Τρίτης ήταν:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE