Διαψεύδει δημοσίευμα για συναντήσεις του με τον Τζούλιαν Ασάνζ ο Πολ Μάναφορτ

Διαψεύδει δημοσίευμα για συναντήσεις του με τον Τζούλιαν Ασάνζ ο Πολ Μάναφορτ

Ο πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, Πολ Μαναφορτ διέψευσε κατηγορηματικά ότι συναντήθηκε ποτέ με τον ιδρυτή του Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ, την Τρίτη, αφότου δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian υποστηρίζει ότι οι δύο συναντήθηκαν τουλάχιστον τρεις φορές, περιλαμβανομένης μίας συνάντησης το 2016. 


«Αυτή η ιστορία είναι παντελώς ψευδής και επίτηδες δυσφημιστική», ανέφερε μιλώντας μέσω εκπρόσωπου Τύπου ο κ. Μάναφορτ, προσθέτοντας ότι «δεν συναντήθηκα ποτέ με τον Τζούλιαν Ασάνζ ή οποιονδήποτε συνδέεται μαζί του», μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Πρόσθεσε ότι «μελετούμε όλες τις νομικές επιλογές μας εναντίον της Guardian, η οποία προχώρησε με αυτό το δημοσίευμα ακόμη και αφότου ειδοποιήθηκε από τους εκπροσώπους μου ότι ήταν ψευδές».
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE