ΠΑΦΟΣ: Τρόμαξαν από το ελικόπτερο της Αστυνομίας – Τηλεφωνούσαν στο Τμήμα

ΠΑΦΟΣ: Τρόμαξαν από το ελικόπτερο της Αστυνομίας – Τηλεφωνούσαν στο Τμήμα

Κάτοικοι της επαρχίας Πάφου, αναστατώθηκαν με τις χαμηλές πτήσεις του ελικοπτέρου της Αστυνομίας.

Όπως ανάφερε ο ανταποκριτής του «Πρωινού δρομολογίου» του ΡΙΚ από την Πάφο, το πρωί της Τετάρτης (28/11) κάτοικοι κυρίως της Έμπας και της Χλώρακας, αναστατώθηκαν στην θέα του ελικοπτέρου της Αστυνομίας, να κινείται σε χαμηλό ύψος.

Μάλιστα, αρκετοί πολίτες τηλεφωνούσαν στην Αστυνομία για να ενημερωθούν αν συνέβαινε κάτι ανησυχητικό.

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο διάστημα σημειώθηκε παρόμοιο περιστατικό στην Λευκωσία, ωστόσο τότε ο λόγος που το ελικόπτερο της Αστυνομίας κινείτο σε χαμηλά επίπεδα, ήταν για καταγραφή της τροχαίας κίνησης στην πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE