Στέλνει διακοπές τους χαμηλοσυνταξιούχους το Υπουργικό

Στέλνει διακοπές τους χαμηλοσυνταξιούχους το Υπουργικό

Σχέδιο για επιδότηση τετραήμερων διακοπών για χαμηλοσυνταξιούχους στα ορεινά θέρετρα και στον Πύργο Τηλλυρίας ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

Μιλώντας μετά το πέρας της συνεδρίασης του Υπουργικού, η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου ανέφερε ότι το σχέδιο θα καλύψει πέραν των 2.000 προσώπων, δίνοντας ακόμη μια ανάσα στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.
 
Σύμφωνα με την κ. Αιμιλιανίδου, το σχέδιο αφορά χαμηλοσυνταξιούχους, τους δικαιούχους του ΕΕΕ που είναι συνταξιούχοι και νοικοκυριά συνταξιούχων με εισόδημα μέχρι 20 χιλιάδες ευρώ αν πρόκειται για οικογένειες και 15.500 ευρώ για μεμονωμένα άτομα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE