Αυξάνεται το επίδομα ενοικίου για 4,5 χιλιάδες δικαιούχους

Αυξάνεται το επίδομα ενοικίου για 4,5 χιλιάδες δικαιούχους

Αύξηση κατά 10% του επιδόματος ενοικίου για 4,5 χιλιάδες δικαιούχους ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ αν συνυπολογιστεί και η προηγούμενη αύξηση των επιδομάτων ενοικίων για το 2018 κατά 15%, το συνολικό ποσοστό ανέρχεται στο 25%.

 

 
Σε δηλώσεις της μετά από τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου είπε ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα αύξηση κατά 10% του επιδόματος ενοικίου για όλους τους δικαιούχους που ανέρχονται στις 4,5 χιλιάδες, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2019».
 
Το ποσό θα καλυφθεί από εξοικονομήσεις του προϋπολογισμού του Υπουργείου Εσωτερικών για το 2019, πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE