Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ γνωστής ταβέρνας στην Ομόνοια 1948 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ γνωστής ταβέρνας στην Ομόνοια 1948 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το εστιατόριο «Χρυσανθής» απολογείται στον κόσμο της Ομόνοιας 1948 που δεν εξυπηρετήθηκε πριν το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας στην Κακοπετριά.

Η ομάδα της Ομόνοιας 1948 έχει συμφωνία με το συγκεκριμένο εστιατόριο για εξυπηρέτηση του κόσμου και της ομάδας πριν από τα παιχνίδια και μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε λόγω της μεγάλης προσέλευσης στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι προχώρησαν σε ανακοίνωση και αλλαγές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και η απολογία:

ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ

Μας έχει ζητηθεί μέσω της επίσημη μας σελίδας να δημοσιεύσουμε την απολογία του εστιατορίου Χρυσανθής.

«Εκ διευθύνσεως εστιατορίου Χρυσανθής θέλουμε να απολογηθούμε στο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που δεν καταφέραμε να εξυπηρετήσουμε στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους. Η μεγάλη ζήτηση την οποία δεν περιμέναμε ήταν ο κύριος λόγος του προβλήματος που δημιουργήθηκε.

Για αποφυγή μελλοντικού προβλήματος αποφασίσαμε όπως προχωρήσουμε σε εξυπηρέτηση του κόσμου από μπουφέ. Η τιμή του μπουφέ είναι 10 ευρώ το άτομο και τα ποτά θα παραμείνουν στις ίδιες χαμηλές τιμές.

Θέλουμε να παρακαλέσουμε τον κόσμο όπως προσέλθει νωρίς στο εστιατόριο και όπως κάνει την κράτηση του στο 99354919.

Από τις 11:00 στο εστιατόριο μας θα βρίσκεται η αποστολή της ομάδας. Σας περιμένουμε την Κυριακή και απολογούμαστε ξανά.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE