ΚΥΠΡΟΣ: Πρώην Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας ενάγει Δικαστή στη Λάρνακα

ΚΥΠΡΟΣ: Πρώην Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας ενάγει Δικαστή στη Λάρνακα

Αγωγή κατά τη δικαστού Μαρίας Λοΐζου έχει κινήσει ο δικηγόρος και πρώην Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Λουκής Λουκαΐδης.

Ο κ. Λουκαΐδης είχε καταδικαστεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή σε ιδιωτική ποινική υπόθεση που αφορούσε παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία.

Απέστειλε, λοιπόν, επιστολή προς τα ΜΜΕ εντός της ημέρας (28/11) τονίζοντας πως έχει ήδη κινήσει αγωγή εναντίον της δικαστού (Μαρίας Λοίζου) που εξέδωσε την πιο πάνω απόφαση για παράβαση των καθηκόντων της.

Στην επιστολή του κάνει λόγο για παράτυπη δίκη εις βάρος του. Κι εξηγεί ότι «η αναστολή δίωξης, αντίγραφο της οποίας εστάλη στον κ.Λουκαίδη από τον Γενικό Εισαγγελέα υπογεγραμμένη από αυτόν για τρεις κατηγορουμένους, βρέθηκε παράτυπη από το δικαστήριο, ενώ αυτή εγκρίθηκε και υλοποιήθηκε από μια πιο πεπειραμένη και ικανή δικαστή».

Η αγωγή του Λουκή Λουκαίδη καταχωρίσθηκε με βάση το άρθρο 172 του Συντάγματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE