Πλάνα από την προπόνηση της Ομόνοιας – Δίτερμα και ομιλία Αναστασίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλάνα από την προπόνηση της Ομόνοιας – Δίτερμα και ομιλία Αναστασίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πρωινή προπόνηση συνέχισε σήμερα (28/11) την προετοιμασία της η Ομόνοια, ενόψει του Σαββατιάτικου (01/12, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Στο πιο κάτω βίντεο που δημοσίευσε η επίσημη Ομόνοια, μπορείτε να δείτε πλάνα από το σημερινό πρόγραμμα των «πράσινων», που περιλάμβανε και δίτερμα, αλλά και ομιλία του Ελλαδίτη τεχνικού, Γιάννη Αναστασίου, προς τους παίκτες του «τριφυλλιού».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE