ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Ξανά στο δικαστήριο ο 40χρονος – Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες μετά την παραδοχή

ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Ξανά στο δικαστήριο ο 40χρονος – Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες μετά την παραδοχή

Ομολόγησε τον φόνο της 56χρονης Γιαννούλας ο 40χρονος Γεωργιανός και πλέον τίθεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη για επιβολή ποινής.

Την Πέμπτη (29/11) ο 40χρονος αναμένεται να τεθεί εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου για να καταχωρηθεί η υπόθεση για εκδίκαση.

Μετά την παραδοχή του, ότι αυτός διέπραξε το έγκλημα, η υπόθεση πλέον θεωρείται εξιχνιασθήσα. Να σημειωθεί ότι ο Γεωργιανός, μετά την παραδοχή του προχώρησε και σε υπόδειξη σκηνών στους ανακριτές.

Επιπλέον αναγνωρίστηκε ως ο δράστης από την γυναίκα που ήταν στο όχημα μαζί με την άτυχη Γιαννούλα, λίγο πριν διαπραχθεί το έγκλημα και από την οικιακή βοηθό που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Θυμίζουμε ότι ο 40χρονος, αρχικά αρνείτο κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Ο Γεωργιανός βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, όπως αυτή του φόνου εκ προμελέτης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE