ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον «πρόδωσε» η καρδιά του – Άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον «πρόδωσε» η καρδιά του – Άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος του 61χρονου Βρετανού που εντοπίστηκε νεκρός στο όχημά του στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στο ύψος του Ύψωνα.

Την Πέμπτη (29/11) διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 61χρονου από την Ιατροδικαστή, Αγγελική Παπέττα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος του Barry Desmond Fraser, οφείλεται σε ρήξη ανευρύσματος θωρακικής αορτής.

Θυμίζουμε ότι, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Τροχαίας, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο ο θάνατος του 61χορνου να οφειλόταν σε τροχαίο.

Το όχημα του 61χρονου εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28/11) ακινητοποιημένο στο προστατευτικό κιγκλίδωμα της εξόδου προς Ύψωνα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου.

Ο Barry Desmond Fraser, ήταν μόνιμος κάτοικος Κύπρου τα τελευταία 25 χρόνια. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE