ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητείται 37χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητείται 37χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία καταζητεί τον BALAZOVJECH MIROSLAV, 37 ετών, από τη Σλοβακία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας φόνου και παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, που διαπράχθηκε στις 26 Νοεμβρίου, 2018, στη Λευκωσία. 

Ο 37χρονος, ο οποίος πιθανόν να χρησιμοποιεί και το όνομα DYDI RUDOLF, περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης και ύψους 1.70μ. περίπου.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.