Στο σκοτάδι η Πάφος από την κακοκαιρία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο σκοτάδι η Πάφος από την κακοκαιρία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Προβλήματα στο ηλεκτρικό δίκτυο της πόλης αλλά επαρχίας Πάφου, παρουσιάζονται το βράδυ της Πέμπτης 29/11.

Όπως φαίνεται και στην ιστοσελίδα της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, πολλές περιοχές της επαρχίας Πάφου, βρίσκονται βουτηγμένες στο σκοτάδι λόγω της κακοκαιρίας.

Πέραν τούτου, όπως πληροφορούμαστε, πολλές είναι και οι πλημμύρες από την σφοδρή βροχόπτωση που πλήττει τη δυτική Κύπρο από το απόγευμα της Πέμπτης 29/11.

Δείτε τη φωτογραφία:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Σήμερα γύρω στις 11.15 διαπράχθηκε απόπειρα φόνου εναντίον Ελληνοκύπριου ηλικίας 47 ετών. Σύμφωνα με το ίδιο το θύμα, ενώ ποδηλατούσε σε δρόμο δευτερεύοντος οδικού δικτύου από τη Λάρνακα προς τη Δρομολαξιά δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πρόσωπο το οποίο οδηγούσε μοτοσικλέτα και τον ακολούθησε, τον οποίο είχε προσεγγίσει από πίσω. Το θύμα δεν έχει τραυματιστεί από τη επίθεση και διέφυγε από τη σκηνή με το ποδήλατο του.

BEST OF TOTHEMAONLINE