Νεότερη ενημέρωση: Επανήλθε ο φωτισμός – Ο καιρός στο ΓΣΠ

Νεότερη ενημέρωση: Επανήλθε ο φωτισμός – Ο καιρός στο ΓΣΠ

21:20 – Επανήλθε πλήρως ο φωτισμός στο ΓΣΠ λίγη ώρα πριν την έναρξη (22:00) του Απόλλων-Λάτσιο.

Μια αστραπή προκάλεσε διακοπή ρεύματος για λίγα δευτερόλεπτα και μέχρι να επανέλθει η ενέργεια στους προβολείς του ΓΣΠ υπήρξε μείωση στον φωτισμό για περίπου δέκα λεπτά.

Για ένα περίπου τέταρτο η βροχόπτωση ήταν έντονη όμως δεν προκύπτει κάποιο άλλο πρόβλημα είτε με τον αγωνιστικό χώρο είτε με τον φωτισμό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE