Happy και για την (νέα) ΕΝΕΣΗ ο Κίρζης!

Happy και για την (νέα) ΕΝΕΣΗ ο Κίρζης!

Πως να μην είναι χαρούμενος ο Νίκος Κίρζης, αφού στο βιβλίο των αναμνήσεων από την  προεδρική του θητεία, θα κατέχει ξεχωριστή θέση η χθεσινή επιτυχία πάνω στη Λάτσιο. 

Ιδιαίτερα το ότι οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, έγιναν η πρώτη κυπριακή ομάδα, που νικούν Ιταλική. 

Ευχαριστημένος είναι ο ηγέτης του Απόλλωνα και για την οικονομική «ένεση» που συνεπάγεται το τρίποντο επί των Λατσιάλι. 

570 χιλιάδες bonus για μια ομάδα της Κύπρου, είναι πολύ-πολύ σεβαστό ποσό. 

Οικονομικά η χρονιά πάει μια χαρά για τον Απόλλωνα (το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού καλύφθηκε από την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα), ευελπιστούν ότι θα έχει ευτυχές τέλος και αγωνιστικά με την κατάκτηση του τίτλου. 

Ο Νίκος Κίρζης, γνωρίζει πολύ καλά, ότι ο δρόμος είναι μακρύς, ακόμα κι αν η ομάδα του καταφέρει να «σπάσει» την έδρα του ΑΠΟΕΛ (είναι σαν δική τους έδρα τα τελευταία χρόνια), δεν θα σημαίνει παρά πολλά πράγματα. 

Βλέπουν άλλωστε πόσο πιο… ώριμη και γεμάτη ομάδα, δείχνει στη φετινή αγωνιστική περίοδο η ΑΕΚ Λάρνακας.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι δηλώσεις Κίρζη για τον ιστορικό θρίαμβο επί της Λάτσιο! 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE