Α/ΔΡΟΜΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Έντονα καιρικά φαινόμενα – Αρκετό νερό στο οδόστρωμα

Α/ΔΡΟΜΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Έντονα καιρικά φαινόμενα – Αρκετό νερό στο οδόστρωμα

(11:25 – 30/11) - Έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος του Κόρνου.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης που επικρατεί στο σημείο, έχει συσσωρευτεί νερό στο οδόστρωμα.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για αποφυγή τυχών ατυχημάτων.

Για τα καιρικά φαινόμενα, εξέδωσε ανακοίνωση και η Αστυνομία: 'Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων στις περιοχές Κόρνου, Κοφίνου και Σκαρίνου, προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα'.

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE