ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Ακύρωσε τη συνάντηση με Πούτιν λόγω Κριμαίας

Τραμπ: Ακύρωσε τη συνάντηση με Πούτιν λόγω Κριμαίας

Η Ρωσία πιστεύει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ακύρωσε την συνάντηση που θα είχε με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20 στο Μπουένος Αιρες, λόγω εσωτερικών ζητημάτων μάλλον, παρά λόγω της κατάστασης με την Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα (30/11) το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

"Η πρόκληση που ξεκίνησε από το Κίεβο σε αυτήν την περιοχή (Αζοφική Θάλασσα) είναι ο πραγματικός λόγος για την ακύρωση; Αυτό ακούσαμε ως επίσημη εκδοχή και τη δεχθήκαμε. Είναι πραγματική; Πιστεύω ότι θα πρέπει να αναζητήσουμε απαντήσεις στην εσωτερική πολιτική κατάσταση στις ΗΠΑ", δήλωσε η Μαρία Ζαχάροβα.

Τις δηλώσεις της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών επικαλούνται τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Απο ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top