ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μη ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ για τον Άλεφ και ΑΣΑΦΕΙΑ για το μέλλον του – Το ΟΛΟ σκηνικό

Μη ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ για τον Άλεφ και ΑΣΑΦΕΙΑ για το μέλλον του – Το ΟΛΟ σκηνικό

Τσουνάμι σαρώνει τα πάντα στην Ένωση. Απίστευτη δημόσια «επίθεση».

Μεγάλη αίσθηση προκαλεί το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ώρας», το οποίο κάνει πρωτοφανή «επίθεση» στους παίκτες της ΑΕΚ που ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι με μεταγραφή.

«Δεν έδωσαν τίποτα στα κρίσιμα οι μεταγραφές», αναφέρει στο κεντρικό της θέμα η «κιτρινόμαυρη» εφημερίδα, κάνοντας ειδική αναφορά στους Λούκας Μπογέ, Εζεκιέλ Πόνσε και Μάριο Οικονόμου, παρουσιάζοντας με στατιστικά την προσφορά τους στην ομάδα.

Προφανώς και δεν είναι τυχαίο το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, σε μια περίοδο που άπαντες στην ΑΕΚ κρίνονται αυστηρά, ήδη έγινε η πρώτη «εκκαθάριση» με τρεις βασικούς παίκτες (Αντρέ Σιμόες, Βασίλη Λαμπρόπουλο, Τάσο Μπακασέτα), ενώ έχει διαμηνυθεί πως από τώρα θα «χτιστεί» η ομάδα για τη νέα σεζόν.

Γίνεται αντιληπτό, δηλαδή, ότι από τους συγκεκριμένους παίκτες δεν υπάρχει ικανοποίηση και σε αυτό το «γκρουπ» πρέπει να μπει μία ακόμα κίνηση του περασμένου καλοκαιριού, ο Άλεφ. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα, άλλωστε, όλων αυτών των παικτών είναι ότι αποκτήθηκαν δανεικοί από τις ομάδες τους με οψιόν αγοράς. Από 6 εκατ. ευρώ έχουν οι δύο Αργεντινοί, 1,8 εκατ. ευρώ ο Βραζιλιάνος μέσος και 900.000 ευρώ ο Έλληνας αμυντικός.

Πάντως, για τον Μάριο Οικονόμου τα δεδομένα φαίνεται πως δεν είναι τα ίδια, καθώς οι Κιτρινόμαυροι υποστηρίζουν πως θα κάνουν κίνηση για να τον αποκτήσουν από την Μπολόνια. Προφανώς παίζει ρόλο στην περίπτωσή του πως είναι Έλληνας και ότι δεν έχει μεγάλο κόστος αγοράς.

Όσον αφορά, όμως, τους υπόλοιπους τρεις, αν δεν αλλάξουν την εικόνα τους στο επόμενο διάστημα, πολύ δύσκολα θα γίνει κάποια κίνηση για την παραμονή τους στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Ειδικά από τη στιγμή που οι ρήτρες είναι τόσο υψηλές για τα δεδομένα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Κάτι που σημαίνει, βεβαίως, πως το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται μεγάλο κύμα αποχωρήσεων στην Ένωση, αν συνυπολογίσουμε τους παίκτες που ήδη «τελείωσαν», αλλά και τις πιθανές πωλήσεις που αναμένονται με βάση το ενδιαφέρον που υπάρχει αυτή τη στιγμή από ξένες ομάδες (βλέπε Βασίλη Μπάρκα).

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top