ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΑΠΟΕΛ πήρε το ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ντέρμπι / Νίκη και για Παφιακό

Το ΑΠΟΕΛ πήρε το ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ντέρμπι / Νίκη και για Παφιακό

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος πετόσφαιρας ανδρών είχαμε νίκες για ΑΠΟΕΛ και Παφιακό (30/11). Ο Παφιακός κέρδισε με 3-0 τον Εθνικός Λατσιών.

«ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΕΛ 2-3 (23-25, 25-17, 23-25, 25-19, 09-15)

Την τρίτη συνεχή νίκη (σ.σ. αυτή ήταν για το πρωτάθλημα), πέτυχε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 το ΑΠΟΕΛ επί της Ανόρθωσης αφού μέσα στο «Θεμιστόκλειο» κέρδισε με 3-2 και πήρε το δίποντο παραμένοντας σταθερά σε «σφαίρα» τετράδας. Η Ανόρθωση με τον πόντο που πήρε και την επιστροφή του Ερέρα ετοιμάζεται για την αντεπίθεσή της.

Mεγάλο παιχνίδι παίχθηκε στο πρώτο σετ μεταξύ των δυο ομάδων αφού τόσο η «Μεγάλη Κυρία» όσο και οι «γαλαζοκίτρινοι» παρουσιάστηκαν σε πολύ καλή κατάσταση. Το ΑΠΟΕΛ ήταν πιο αποτελεσματικό όμως και κέρδισε 25-23 και πήρε ψυχολογικό και όχι μόνο προβάδισμα.

Η Ανόρθωση έδειξε χαρακτήρα στο δεύτερο σετ και όντας πολύ καλύτερη από το ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 25-17 και ισοφάρισε το ντέρμπι σε 1-1.

Ντεζαβού του πρώτου σετ ήταν το τρίτο. Οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα για να πάρουν προβάδισμα, αλλά οι «γαλαζοκίτρινοι» κατόρθωσαν να κερδίσουν 25-23 και να επανακτήσουν ξανά το προβάδισμα με 2-1 σετ.

Η «Μεγάλη Κυρία» δεν παραδόθηκε και κατάφερε να κερδίσει το τέταρτο σετ με 25-19 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 2-2. Το ΑΠΟΕΛ ήταν πιο «φρέσκο» στο τάι – μπρέικ και κέρδισε 15-09 μαζί και τον αγώνα με 3-2 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(Γ.ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Aμπουίλα, Σαββίδης, Χριστοφόρου,Παγιάν, Ερέρα,Στρουγκάρεβιτς – Λίμπερο: Χαραλαμπίδης. – Αλλαγές: Παναγιωτίδης, Κοντός.

ΑΠΟΕΛ(Λ. ΛΟΙΖΟΥ): Kασαμπαλής, Χάλαντα, Χρυσοστόμου, Γεωργίου, Ράμμα, Δημητρίου – Λίμπερο: Παντελή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top