Επιστροφή για τη Νέα Σαλαμίνα με ΕΜΦΑΤΙΚΟ τρόπο!

Επιστροφή για τη Νέα Σαλαμίνα με ΕΜΦΑΤΙΚΟ τρόπο!

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ 3-0 (25-14, 25-21, 25-22)

Επιστροφή στις νίκες για τη Νέα Σαλαμίνα που την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας κέρδισε την ΑΕ Καραβά με 3-0 σετ και ξεκόλλησε από τους 09 βαθμούς που έμεινε εδώ και ένα μήνα. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι απέναντι στην ΑΕ Καραβά που πάλεψε πάρα πολύ τον αγώνα.

Αποφασιστικά μπήκαν οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο σετ και πήραν εύκολα το πρώτο σετ 25-14 ανοίγοντας το σκορ στο προσφυγικό ντέρμπι.

Αισθητά ανεβασμένη ήταν η ΑΕ Καραβά που διεκδίκησε επί ίσοις όροις το σετ. Ο αγώνας είχε μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά η Νέα Σαλαμίνα φάνηκε πιο σίγουρη στις επιλογές της και κέρδισε τελικά 25-21 ανεβάζοντας το υπέρ της σκορ στο 2-0.

Αρκετά ενδιαφέρον ήταν ο αγώνας και στο τρίτο σετ με τις δυο ομάδες να το διεκδικούν αλλά τους «ερυθρόλευκους» να έχουν τις λύσεις και να κερδίζουν 25-22 κλείνοντας τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(ΦΡ. ΜΠΡΟΥΚΣ): Παφίτης, Χρυσοστόμου, Σιαπάνης, Γκούϊμοντ, Λαρραχόντο, Κορνιένκο – Λίμπερο: Αντωνίου – Αλλαγές: Λιοτατής, Σοφοκλέους.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Αχιλλέως, Καμίνσκι, Καρακατσάνης, Ροντόλφο, Χομαγιούν, Θεοδούλου – Λίμπερο: Π. Μιχαήλ. –Αλλαγές: Γκράμμεσφορντ, Κωνσταντίνου.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE