Επιστροφή για τη Νέα Σαλαμίνα με ΕΜΦΑΤΙΚΟ τρόπο!

Επιστροφή για τη Νέα Σαλαμίνα με ΕΜΦΑΤΙΚΟ τρόπο!

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ 3-0 (25-14, 25-21, 25-22)

Επιστροφή στις νίκες για τη Νέα Σαλαμίνα που την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας κέρδισε την ΑΕ Καραβά με 3-0 σετ και ξεκόλλησε από τους 09 βαθμούς που έμεινε εδώ και ένα μήνα. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι απέναντι στην ΑΕ Καραβά που πάλεψε πάρα πολύ τον αγώνα.

Αποφασιστικά μπήκαν οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο σετ και πήραν εύκολα το πρώτο σετ 25-14 ανοίγοντας το σκορ στο προσφυγικό ντέρμπι.

Αισθητά ανεβασμένη ήταν η ΑΕ Καραβά που διεκδίκησε επί ίσοις όροις το σετ. Ο αγώνας είχε μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά η Νέα Σαλαμίνα φάνηκε πιο σίγουρη στις επιλογές της και κέρδισε τελικά 25-21 ανεβάζοντας το υπέρ της σκορ στο 2-0.

Αρκετά ενδιαφέρον ήταν ο αγώνας και στο τρίτο σετ με τις δυο ομάδες να το διεκδικούν αλλά τους «ερυθρόλευκους» να έχουν τις λύσεις και να κερδίζουν 25-22 κλείνοντας τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(ΦΡ. ΜΠΡΟΥΚΣ): Παφίτης, Χρυσοστόμου, Σιαπάνης, Γκούϊμοντ, Λαρραχόντο, Κορνιένκο – Λίμπερο: Αντωνίου – Αλλαγές: Λιοτατής, Σοφοκλέους.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Αχιλλέως, Καμίνσκι, Καρακατσάνης, Ροντόλφο, Χομαγιούν, Θεοδούλου – Λίμπερο: Π. Μιχαήλ. –Αλλαγές: Γκράμμεσφορντ, Κωνσταντίνου.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE