ΠΑΦΟΣ: Διέρρηξε όχημα σε εμπορικό κέντρο και λίγο αργότερα συνελήφθη

ΠΑΦΟΣ: Διέρρηξε όχημα σε εμπορικό κέντρο και λίγο αργότερα συνελήφθη

Συνελήφθη την Παρασκευή (30/11) για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 36χρονος κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, παράνομης κατοχής περιουσίας και επιθετικών οργάνων και μαχαιροφορίας.

Εναντίον του 36χρονου, είχε εξασφαλιστεί μαρτυρία, κατά τη διάρκεια εξέτασης υπόθεσης κλοπής από αυτοκίνητο, που καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία. Σύμφωνα με την καταγγελία γύρω στις 3μ.μ. χθες, άγνωστος έκλεψε από αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης εμπορικού κέντρου, στην Πάφο, ένα σακάκι χρώματος βυσσινί, ένα γιλέκο, μια κολόνια, ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου και το πορτοφόλι του παραπονούμενου.

Αμέσως μετά την καταγγελία, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή του πιο πάνω εμπορικού κέντρου, όπου εντοπίστηκε ο 36χρονος εντός σταθμευμένου οχήματος. Αφού εξήλθε του οχήματος για έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι φορούσε σακάκι χρώματος βυσσινί, το οποίο αναγνώρισε ο παραπονούμενος ως το σακάκι, που κλάπηκε από το όχημά του.

Ο 36χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα ρόπαλο και ένας σουγιάς. Επίσης, κατά τη διάρκεια έρευνας στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και μια κολόνια, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ένα φανάρι, ένας μάλλινος σκούφος και πλαστικά γάντια, διάφορα επιθετικά όργανα, όπως ρόπαλα και μαχαίρια. Εντοπίστηκαν επίσης και κατασχέθηκαν αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών και χρηματικά ποσά σε κέρματα, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής.

Ο 36χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στάρμερ: «Θα γίνει χρήση των βάσεων μας μόνο σε περίπτωση άμυνας» - Ο Τραμπ θέλει εμπλοκή στην επιλογή του νέου ηγέτη του Ιράν

LIVE: Στάρμερ: «Θα γίνει χρήση των βάσεων μας μόνο σε περίπτωση άμυνας» - Ο Τραμπ θέλει εμπλοκή στην επιλογή του νέου ηγέτη του Ιράν

​Με τον πόλεμο να μαίνεται για έκτη μέρα και τις ΗΠΑ με το Ισραήλ να σφυροκοπούν αδιάκοπα στόχους σε Ιράν και Λίβανο, η Τεχεράνη απαντά με κτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο, οδηγώντας την περιοχή σε ολική ανάφλεξη. Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας συντονίζει κινήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του στη Λευκωσία, εστιάζοντας στην προστασία των πολιτών και την ενίσχυση της συνεργασίας για τη διαχείριση της κρίσης, στέλνοντας παράλληλα από την Κύπρο επιτακτικό μήνυμα για άμεση διπλωματική επίλυση. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE