ΚΥΠΡΟΣ: Ο δήμαρχος Σωτήρας ξύρισε το μουστάκι του μετά από 40 χρόνια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ο δήμαρχος Σωτήρας ξύρισε το μουστάκι του μετά από 40 χρόνια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την τελευταία στιγμή, αποφάσισε ότι θα ξυρίσει το μουστάκι του, για καλό σκοπό!

Σε εκδήλωσε που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (29/11) στο Δημαρχείο Σωτήρας, στα πλαίσια εκστρατείας ευαισθητοποίησης που πραγματοποιεί ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Movember Cyprus», ο κύριος Γιώργος Τάκκας, ξύρισε το μουστάκι του έπειτα από 40 χρόνια.

«Η προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο των ανδρών είναι πολύ σημαντική. Γι 'αυτό αποφάσισα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να ξυρίσω το μουστάκι μου μετά από 40 χρόνια και να συμμετάσχω σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση των ανδρών», δήλωσε στην Cyprus Mail ο κ. Τάκκας.   

Σημειώνεται ότι όλα τα έσοδα από την εκδήλωσε θα διατεθούν για τον οργανισμό «Movember Cyprus».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE