Εκτός έδρας νίκη για Ομόνοια που σκέφτεται… ΑΠΟΕΛ!

Εκτός έδρας νίκη για Ομόνοια που σκέφτεται… ΑΠΟΕΛ!

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«Την ενδέκατη νίκη της στη φετινή σεζόν πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η ομάδα μας κέρδισε, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, τον Εθνικό Άχνας με 0-2 εκτός έδρας και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι «πράσινοι» βρίσκονταν, πριν από το παιχνίδι, στο -2 από την κορυφή, όμως η ήττα της πρωτοπόρου ομάδας τους έδωσε το δικαίωμα να αναρριχηθούν αυτοί στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του πίνακα με 35 βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη από τον Εθνικό Άχνας και μέχρι το 6ο λεπτό ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη στα γκολ των Παπαδόπουλο και Τσιαπίνη. Έτσι, αφού έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της διαχειρίστηκε το υπερ της αποτέλεσμα και έφτασε δίκαια στη νίκη.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κέντικο, Σπύρου, Μ. Γεωργίου, Παπαδόπουλο, Παναγιώτου, Δημητρίου, Λάμπρου, Ερωτοκρίτου, Τσιαπίνη, Χρίστου και Σταύρου.

Την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί το ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο (08/12, 10:00) στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πήρε νέα παράταση η συζήτηση στη Βουλή για το Κυπριακό - Στις 27 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Αννίτα Δημητρίου

Πήρε νέα παράταση η συζήτηση στη Βουλή για το Κυπριακό - Στις 27 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Αννίτα Δημητρίου

Στις 27 Φεβρουαρίου αναμένεται να συζητηθεί τελικά το Κυπριακό στη βουλή, το οποίο έχει εγγράψει ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Παύλος Μυλωνάς κάτω από το κεφάλαιο Δ.

BEST OF TOTHEMAONLINE