Προβάδισμα για την Ομόνοια, χαμένο πέναλτι για την ΑΕΛ που έχει αριθμητικό πλεονέκτημα

Προβάδισμα για την Ομόνοια, χαμένο πέναλτι για την ΑΕΛ που έχει αριθμητικό πλεονέκτημα

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο Τσίρειο, στο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ομόνοια, με τη Λευκωσιάτικη ομάδα να προηγείται στο σκορ με 0-1.

Η Λεμεσιανή ομάδα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, όμως το «τριφύλλι» ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 13΄ με τον Γκόμες, στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη των φιλοξενούμενων στα καρέ του Βοζίνια!

Στη συνέχεια, προσπάθησε να αντιδράσει η ΑΕΛ, αλλά η Ομόνοια είχε κλείσει αποτελεσματικά τους διαδρόμους μπροστά από την εστία του Μεχίας, πίεζε ψηλά και αναγκάζε τους γηπεδούχους σε αρκετά λάθη, ενώ είχε και τη ψυχολογία με το μέρος της και έδειχνε να ελέγχει το ματς.

Το κείμενο ανανεώνεται…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε σήμερα Τρίτη 2/6 αργά το απόγευμα στην Αστάνα, του Καζακστάν, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη του, την πρώτη που Κύπριου Προέδρου στο Καζακστάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE