Νέα σύσκεψη στο Υπουργείο Μεταφορών για τις δημόσιες μεταφορές

Νέα σύσκεψη στο Υπουργείο Μεταφορών για τις δημόσιες μεταφορές

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων(ΥΜΕΕ) καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιτευχθούν συμφωνίες με τις εταιρείες ΕΜΕΛ Λεμεσού και ΖΗΝΩΝ Λάρνακας για συνέχιση της παροχής των υπηρεσιών δημόσιων μεταφορών με βάση πάντα το δημόσιο συμφέρον.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε νέα σύσκεψη στο Υπουργείο, υπό την προεδρία της Υπουργού, όπου αξιολογήθηκε η κατάσταση όπως διαμορφώθηκε σε σχέση με τις εν λόγω εταιρείες.

Αναφορικά με την εταιρεία ΖΗΝΩΝ, η ανακοίνωση αναφέρει ότι το ΥΜΕΕ έχει πληροφορηθεί από την ίδια την εταιρεία ότι δεν θα προβεί σε αναστολή των εργασιών της όπως αναφέρθηκε σε διάφορα δημοσιεύματα και ότι προτίθεται να συνεχίσει τη διαβούλευση με το ΥΜΕΕ. 

Όσον αφορά την Εταιρεία ΕΜΕΛ, το ΥΜΕΕ ενημερώθηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνέλθει αύριο πρωί για λήψη σχετικής απόφασης σε σχέση με την προγραμματιζόμενη απεργία των εργαζομένων και θα ενημερώσει σχετικά το ΥΜΕΕ για τις θέσεις του αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE