Νέα σύσκεψη στο Υπουργείο Μεταφορών για τις δημόσιες μεταφορές

Νέα σύσκεψη στο Υπουργείο Μεταφορών για τις δημόσιες μεταφορές

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων(ΥΜΕΕ) καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιτευχθούν συμφωνίες με τις εταιρείες ΕΜΕΛ Λεμεσού και ΖΗΝΩΝ Λάρνακας για συνέχιση της παροχής των υπηρεσιών δημόσιων μεταφορών με βάση πάντα το δημόσιο συμφέρον.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε νέα σύσκεψη στο Υπουργείο, υπό την προεδρία της Υπουργού, όπου αξιολογήθηκε η κατάσταση όπως διαμορφώθηκε σε σχέση με τις εν λόγω εταιρείες.

Αναφορικά με την εταιρεία ΖΗΝΩΝ, η ανακοίνωση αναφέρει ότι το ΥΜΕΕ έχει πληροφορηθεί από την ίδια την εταιρεία ότι δεν θα προβεί σε αναστολή των εργασιών της όπως αναφέρθηκε σε διάφορα δημοσιεύματα και ότι προτίθεται να συνεχίσει τη διαβούλευση με το ΥΜΕΕ. 

Όσον αφορά την Εταιρεία ΕΜΕΛ, το ΥΜΕΕ ενημερώθηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνέλθει αύριο πρωί για λήψη σχετικής απόφασης σε σχέση με την προγραμματιζόμενη απεργία των εργαζομένων και θα ενημερώσει σχετικά το ΥΜΕΕ για τις θέσεις του αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE