Βαρύ πένθος για Κύπριο τραγουδιστή- Έφυγε από τη ζωή η αδελφή του- Ήταν μόλις 44 ετών

Βαρύ πένθος για Κύπριο τραγουδιστή- Έφυγε από τη ζωή η αδελφή του- Ήταν μόλις 44 ετών

Ντύθηκε στα μαύρα και βυθίστηκε στο πένθος η οικογένεια του γνωστού Κύπριου τραγουδιστή μετά την τραγική είδηση του χαμού αγαπημένου τους προσώπου, μόλις στα 44 της χρόνια.

Ο λόγος για τον Κύπριο τραγουδιστή Στέλιο Κωνσταντά που εκπροσώπησε και την χώρα μας στην Eurovision το 2003. Ο γνωστός καλλιτέχνης έριξε «μαύρο» στους λογαριασμούς του στα social media γράφοντας: «Kαλο σου ταξίδι Αντιγόνη μου, αδελφούλα μου, αγαπη μου».

Η κηδεία της Αντιγόνης Κωνσταντά που απεβίωσε την Παρασκεύη 30 Νοεμβρίου 2018 σε ηλικία 44 ετών, ορίστηκε για  την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 2 μ.μ. από τον ιερό ναό Αναργύρων (Κοσμά και Δαμιανού) στον συνοικισμό Αγίων Αναργύρων Α΄στην Λάρνακα.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου Κωνσταντά…

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE