ΠΑΦΟΣ: Μετέβη σε σταθμό και ανέφερε νέα άφιξη μεταναστών- Ήρθαν με πλοιάριο που αναχώρησε

ΠΑΦΟΣ: Μετέβη σε σταθμό και ανέφερε νέα άφιξη μεταναστών- Ήρθαν με πλοιάριο που αναχώρησε

Νέο κύμα άτυπων μεταναστών αφίχθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής 2/12 στην θαλάσσια περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς.


Πρόκειται για 8 άτομα Συριακής καταγωγής που από τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας φέρεται να αφίχθηκαν με πλοιάριο στην θαλάσσια περιοχή στο Λιμανάκι του Λατσιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ένας εξ αυτών μετέβη στον σταθμό της Λιμενικής Αστυνομίας όπου ανάφερε ότι 8 άτομα αφίχθησαν με πλοιάριο στην θαλάσσια περιοχή την παραλία του Τάκα στην Πόλη Χρυσοχούς. 

Ακολούθως και οι υπόλοιποι άτυποι μετανάστες στις 07:45 το πρωί μεταφέρθηκαν στον σταθμό της Λιμενικής Αστυνομίας και από εκεί στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για εξακρίβωση των στοιχείων τους. 

Όπως ανέφεραν στις ανακριτικές αρχές το πλοιάριο με τους διακινητές αναχώρησε από την περιοχή μετά την αποβίβαση τους .

Στην συνέχεια αναμένεται να οδηγηθούν στον χώρο υποδοχής προσφύγων στην Κοκκινοτριμιθιά.

Την νέα άφιξη μεταναστών εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE