Φρικτό έγκλημα: Έσφαξαν στη μέση του δρόμου 20χρονο για να του κλέψουν τα παπούτσια που φορούσε

Φρικτό έγκλημα: Έσφαξαν στη μέση του δρόμου 20χρονο για να του κλέψουν τα παπούτσια που φορούσε

Ένα πρωτοφανές περιστατικό που συγκλονίζει έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου νεαρού, σε ένα φιλήσυχο χωριό της Αγγλίας, για να του κλέψουν, όπως όλα δείχνουν τα παπούτσια που φορούσε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της METRO o 20χρονος Ahsanullah Nawaza βρέθηκε νεκρός σε λίμνη αίματος  στη μέση του δρόμου, σε ένα μικρό χωριού στο Hertfordshire.

Γείτονες του θύματος, ανέφεραν στην Αστυνομία ότι ο άτυχος άντρας δολοφονήθηκε για να του αρπάξουν τα ακριβά παπούτσια που φορούσε. Όταν εντοπίστηκε αναίσθητος, έλειπαν τα υποδήματά του, τα οποία άγνωστοι τα είχαν αρπάξει.

Ήταν άγρια μαχαιρωμένος και δυστυχώς όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Για τη δολοφονία του συνελήφθη ως ύποπτη μια 30χρονη η οποία τέθηκε υπό κράτηση με τις αρχές στην Αγγλία να απευθύνουν έκκληση σε όποιο γνωρίζει κάτι για το περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE