Κι όμως, η Αϊντραχτ μπορεί να χάσει

Κι όμως, η Αϊντραχτ μπορεί να χάσει

Επειτα από αήττητο επτά αγωνιστικών (6 νίκες), η ομάδα της Φρανκφούρτης είδε τη Βόλφσμπουργκ να της κάνει το 1-2 και να την ρίχνει εκτός τετράδας.

Ηταν επτά αγωνιστικές στη σειρά, με τις έξι να είναι νίκες. Η Αϊντραχτ είχε αρχίσει να μοιάζει ανίκητη, φιγουράροντας στην 2η θέση. Ωστόσο, η Βόλφσμπουργκ πέρασε με 1-2 από την Φρανκφούρτη και την έριξε εκτός τετράδας. Μεχμέντι (31′) και Γκίντσεκ (68′). Ο Γιόβιτς μείωσε στο 89′ με το 10ο φετινό του (1ος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα μαζί με τον Αλκάθερ). Στο φινάλε Κόστιτς και Ρέμπιτς έχασαν ευκαιρίες για την ισοφάριση, που όμως δεν ήρθε ποτέ, με τους Λύκους να πλησιάζουν τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE