ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιστρέφει η «Δημοτική Αγορά» λόγω επενδυτή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιστρέφει η «Δημοτική Αγορά» λόγω επενδυτή

Μια περιοχή που στο παρελθόν αποτελούσε το σημείο συνάντησης και συναναστροφής των ανθρώπων στην Λεμεσό, έχασε την αίγλη του και ο Δήμος, θέλει να τον καταστήσει ξανά ελκυστικό και επισκέψιμο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Λεμεσού προχώρησε σε υπογραφή συμβολαίου με την κοινοπραξία εταιρειών Alexandrou Corporate Services, AR Consulting και Prosperity Group για ενιαία διαχείριση της Α’ Δημοτικής Αγοράς.

Η Δημοτική αγορά αναμένεται να λειτουργήσει επίσημα υπό τη νέα της μορφή, μέχρι το τέλος του 2019.

Η συμφωνία μεταξύ του Δήμου και την κοινοπραξία, είναι διάρκειας 10 ετών και με δυνατότητα ανανέωσης για πέντε ακόμα χρόνια.

Ο επενδυτής ανέλαβε την ανακαίνιση και διαχείριση όλων των υπό ενοικιαζόμενων υποστατικών και χώρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE