ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιστρέφει η «Δημοτική Αγορά» λόγω επενδυτή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επιστρέφει η «Δημοτική Αγορά» λόγω επενδυτή

Μια περιοχή που στο παρελθόν αποτελούσε το σημείο συνάντησης και συναναστροφής των ανθρώπων στην Λεμεσό, έχασε την αίγλη του και ο Δήμος, θέλει να τον καταστήσει ξανά ελκυστικό και επισκέψιμο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Λεμεσού προχώρησε σε υπογραφή συμβολαίου με την κοινοπραξία εταιρειών Alexandrou Corporate Services, AR Consulting και Prosperity Group για ενιαία διαχείριση της Α’ Δημοτικής Αγοράς.

Η Δημοτική αγορά αναμένεται να λειτουργήσει επίσημα υπό τη νέα της μορφή, μέχρι το τέλος του 2019.

Η συμφωνία μεταξύ του Δήμου και την κοινοπραξία, είναι διάρκειας 10 ετών και με δυνατότητα ανανέωσης για πέντε ακόμα χρόνια.

Ο επενδυτής ανέλαβε την ανακαίνιση και διαχείριση όλων των υπό ενοικιαζόμενων υποστατικών και χώρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE