Αυτή η εντυπωσιακή τούρτα ανήκει σε Κύπρια επώνυμη

Αυτή η εντυπωσιακή τούρτα ανήκει σε Κύπρια επώνυμη

Τα γενέθλια της Κύπριας επώνυμης τα είχαν όλα... Διασκέδαση σε στυλ μπουζούκια, βεγγαλικά και μια εντυπωσιακή τούρτα - έκπληξη από τον σύζυγό της.

Την Παρασκευή, 30/11 είχε τα γενέθλιά της η Άντρεα Κυριάκου, τα οποία γιόρτασε το Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου.

Η σύζυγός του Γιώργου Μερκή πέρασε ένα από τα ωραιότερα πάρτι γενε7θλίων της ζωής της, έχοντας πλέον στην ζωή της και τον μπέμπη της.

Το πάρτι της έγινε στο πατρικό σπίτι της Άντρεας, στην Λεμεσό.  


Στο πλάι της, ο σύζυγός της, ο οποίος της έκανε τούρτα-έκπληξη η οποία είχε θέμα τον μικρό Λαμπρινό, αλλά και την μεγάλη της αγάπη, την μόδα.

Την διασκέδασε ανέλαβε και η ξάδερφη της αλλά και η γνωστή ηθοποιος Χριστίνα Κυριάκου τραγουδώντας μεγάλες λαϊκές επιτυχίες και το πάρτι ολοκληρώθηκε με βεγγαλικά. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE