ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο παζαράκι Άγιου Λάζαρου

To Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο παζαράκι Άγιου Λάζαρου

Το καθιερωμένο Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο παζαράκι έκανε το Κέντρο ΑΜΕΑ Άγιος Λάζαρος, του οππίου χορηγόν είναι η Megabet Plus. H εκδήλωση έγινε την Κυριακή στις 2 Δεκεμβρίου στο χώρο του Κέντρου και ο κόσμος απόλαυσε καλλιτεχνικό πρόγραμμα, φαγητό, ποτό ενώ πωλούνταν δημιουργίες.

Το Κέντρο για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες με την επωνυμία «‘Αγιος Λάζαρος» εξυ­πηρετεί ενήλικα άτομα (ηλικίας άνω των 18 ετών) με ελαφρά και μέτρια νοητική υστέρηση από την πόλη και την επαρχία της Λάρνακας, στην Κύ­προ. Αποτελεί εθελοντική οργάνωση και διοι­κείται από δωδεκαμελές Διοι­κητικό Συμβούλιο.
Λειτουργεί καθημερινές και προ­σφέρει εργαστήρια, εκ­παίδευση, δημιουργική απασχόληση, δω­μάτιο αι­σθήσεων, ιατροφαρμακευ­τική περίθαλψη, εξόδους και εκ­δρομές, εκδη­λώσεις. Παρέχεται σχολικό για τη μετακίνηση και πρόγευμα και γεύμα κα­τά τη διάρκεια του προγράμματος.
Τα Εργα­στήρια περιλαμ­βάνουν: Αγ­γειοπλαστική, Καλαθοπλεκτική, Ξυλουρ­γική, Κηπουρική, Ανακύκλωση Αλουμινί­ου, Ζωγραφική, Η/Υ, ατομική φροντίδα, οικοκυρικά, γυμναστική, μουσικοθεραπεία, εργοθερα­πεία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top