Βουλευτικές Εκλογές: Ιδού όλοι οι υποψήφιοι ανά επαρχία - Τα ποσοστά γυναικών και οι ανεξάρτητοι
O Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει, ότι σήμερα υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για τις Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026.

Το Κέντρο για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες με την επωνυμία «‘Αγιος Λάζαρος» εξυπηρετεί ενήλικα άτομα (ηλικίας άνω των 18 ετών) με ελαφρά και μέτρια νοητική υστέρηση από την πόλη και την επαρχία της Λάρνακας, στην Κύπρο. Αποτελεί εθελοντική οργάνωση και διοικείται από δωδεκαμελές Διοικητικό Συμβούλιο.
Λειτουργεί καθημερινές και προσφέρει εργαστήρια, εκπαίδευση, δημιουργική απασχόληση, δωμάτιο αισθήσεων, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εξόδους και εκδρομές, εκδηλώσεις. Παρέχεται σχολικό για τη μετακίνηση και πρόγευμα και γεύμα κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
Τα Εργαστήρια περιλαμβάνουν: Αγγειοπλαστική, Καλαθοπλεκτική, Ξυλουργική, Κηπουρική, Ανακύκλωση Αλουμινίου, Ζωγραφική, Η/Υ, ατομική φροντίδα, οικοκυρικά, γυμναστική, μουσικοθεραπεία, εργοθεραπεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




