Τουλάχιστον ΣΕΡΒΙΡΕ δυο φορές ο Κατσαράβα!

Τουλάχιστον ΣΕΡΒΙΡΕ δυο φορές ο Κατσαράβα!

Δεν έβαλε γκολ ούτε χτες ο Γεωργιανός επιθετικός Νίκα Κατσαράβα. Προκαλεί εντύπωση ότι είχε 10 συμμετοχές (τις περισσότερες μπήκε αλλαγή) στο πρωτάθλημα, ο 24χρονος παίχτης, αλλά ακόμα δεν έστειλε τη μπάλα στην αντίπαλη εστία. 

Αν μη τι άλλη στο παιχνίδι με τον Ερμή, ο ψηλόσωμος φορ έδωσε τις τελικές πάσες στους Ντουρίς και Κοφί. Ήταν αριστοτεχνικός ο τρόπος που τροφοδότησε με τακουνάκι, τον Σλοβάκο φορ, στη φάση του 1-0. 

Τώρα που… φτιάχνει η ψυχολογία της ομάδας, σύντομα θα έλθουν και τα γκολ του Κατσαράβα. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE