Το πράσινο φως στην Ευριπίδου από το ΣΙΓΜΑ - Με βραδινό σόου η Κωνσταντίνα

Το πράσινο φως στην Ευριπίδου από το ΣΙΓΜΑ - Με βραδινό σόου η Κωνσταντίνα

Τι θα παρουσιάζει στο βραδινό σόου η Κωνσταντίνα Ευριπίδου; 

Μπορεί η Κωνσταντίνα Ευριπίδου να ηγείται της απογευματινής ζώνης του ΣΙΓΜΑ, όμως οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να την αξιοποιήσουν και στα εορταστικά τους προγράμματα.

Σύμφωνα με το περιοδικό TvΜανία το κανάλι έχει προτείνει στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου δύο εορτασικές εκπομπές.

Μια την βραδιά των Χριστουγέννων και μια τη βραδιά της Πρωτοχρονιάς.

Στην παρέα της θα βρίσκεται και η ομάδα του «Όλα Καλά», η οποία θα έχει ενεργό ρόλο  καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες βδομάδες.

Αυτές τις μέρες γίνονται συζητήσεις για τα άτομα που θα φιλοξενηθούν στο πλατό με γνωστά ονόματα από την Ελλάδα να περιλαμβάνονται στη λίστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.