Αναμένονται καθημερινά βροχές και καταιγίδες

Αναμένονται καθημερινά βροχές και καταιγίδες

Βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται να επηρεάζει σταδιακά την περιοχή.

Το απόγευµα της Δευτέρας (3/12) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται παροδικά αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι 4 αλλά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά παράλια αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και σταδιακά αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα παράλια, θα πνέουν µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα ανατολικά θα καταστεί ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 17 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (4/12) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί, µέτριοι 4 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί, µέτριοι 4 αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (5/12) και την Πέµπτη (6/12) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Την Παρασκευή (7/12) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τα οποία είναι λίγο κάτω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE