ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Εκουρεύτηκα για να μοιάζω του Λευτέρη και να με δείξει εμένα ο 15χρονος»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Εκουρεύτηκα για να μοιάζω του Λευτέρη και να με δείξει εμένα ο 15χρονος»

«Εκουρεύτηκα για να μοιάζω του Λευτέρη τζιαί να με δείξει εμένα αντί τον αρφό μου», φέρεται να είπε στους ανακριτές ο Τζιωνής, για να δικαιολογήσει την αναγνώρισή του από τον 15χρονο γιο του άτυχου ζεύγους, που ήταν εντός της οικίας όταν διαπράχθηκε το ειδεχθές έγκλημα.

«Ο Λευτέρης φορούσε τα ρούχα μου, λόγω οικονομικών προβλημάτων» είπε στους ανακριτές ο Τζιωνής, με τον ετεροθαλή αδελφό του, Λευτέρη Σολωμού, που βρίσκεται και εκείνος στο ειδώλιο του κατηγορουμένου, να αντιδρά γελώντας ειρωνικά.

Σύμφωνα με τον κ. Σιαμούτη, ο Τζιωνής του είπε ότι τον φόνο διέπραξε ο Λευτέρης και μετά ο 33χρονος έβαλε τα χέρια του στο κεφάλι και είπε: «Παναγία μου άγγιξα το μαχαίρι».

Ο κ. Σιαμούτης του είχε επισήμανε: «Αφού σε υπέδειξε ο 15χρονος» και ο Τζιωνής του απάντησε: «Εκουρεύτηκα για να μοιάζω του Λευτέρη τζιαί να με δείξει εμένα αντί τον αρφό μου».

Τότε, όπως είπε ο κ. Σιαμούτης, έγινε το σχόλιο από τους ανακριτές ότι είναι μαλωμένος με την αλήθεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα

ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/7 συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE