Χ. Γιωρκάτζη: «Η κοινωνία με μισεί»

Χ. Γιωρκάτζη: «Η κοινωνία με μισεί»

Η Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας παραδέχθηκε ότι σταμάτησε την έρευνα που είχε ξεκινήσει για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια (ΜΕΔ) των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων με ευνοϊκούς όρους, τονίζοντας ότι το φέρει βαρέως που δεν συνέχισε αυτή την έρευνα διότι δημιουργήθηκε στην κοινωνία ένα «μίσος» εναντίον της.

 

Στο πλαίσιο της παρουσίας της στη Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών, η κ. Γιωρκάτζη χαρακτήρισε το θέμα ως την «πηγή των κακών που βρήκαν τις τράπεζες μας».
 
«Όταν ξεκίνησα περί το 2015 να κάνω αυτή την έρευνα διέρρευσε από κάπου ένας κατάλογος ΜΕΔ Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων», είπε και συνέχισε: «Την άλλη ημέρα πήγα στο γραφείο και βρήκα το γραφείο μου περιβαλλόμενο από μια κίτρινη κορδέλα, αυτές που γίνονται εγκλήματα, και μου είπαν ότι σου κατάσχουμε τον υπολογιστή σου, η Αστυνομία. Είναι σοβαρό αυτό το θέμα διότι έγινε ποινική ανάκριση γι’ αυτό το θέμα και το mea culpa μου πριν φύγω (από τη θέση του Διοικητή της ΚΤΚ) είναι ότι ίσως φοβήθηκα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αννίτα μετά από συνάντηση ΔΗΣΥ-ΠτΔ: «Τώρα είναι η ώρα για συλλογική δράση» - «Να αναλύσουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα» - Δείτε βίντεο

Αννίτα μετά από συνάντηση ΔΗΣΥ-ΠτΔ: «Τώρα είναι η ώρα για συλλογική δράση» - «Να αναλύσουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα» - Δείτε βίντεο

Έτοιμος δηλώνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός να στηρίξει κάθε θετική προσπάθεια για την ενίσχυση των θέσεων της πλευράς μας στο Κυπριακό, μετά από συνάντηση της ηγεσίας του κόμματος με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE