ΠΑΦΟΣ: Σε απευθείας δίκη ο 66χρονος που πυροβόλησε τον γιο του

ΠΑΦΟΣ: Σε απευθείας δίκη ο 66χρονος που πυροβόλησε τον γιο του

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στην Πάφο στις 9 Ιανουαρίου του 2019 παραπέμφθηκε ο 66χρονος για την απόπειρα φόνου εναντίον του 44χρονου γιου του.

Ο 66χρονος παρουσιάστηκε σήμερα (Δευτέρα 3/12) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο διέταξε την κράτηση του μέχρι την έναρξη της διαδικασίας.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης γύρω στις 15:00 μετά το μεσημέρι της 24ης Νοεμβρίου ο 66χρονος πατέρας πυροβόλησε τον 44χρονο γιο του στο πατρικό του σπίτι σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου οι ιατροί αποφάνθηκαν ότι έφερε τραύμα στο αριστερό χέρι στο ύψος του ώμου, το οποίο προκλήθηκε πιθανόν από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

Στον στόχο της Κυβέρνησης να υπάρχει παροχή υπηρεσιών Παιδείας και Υγείας σε όλες τις κοινότητες της Κύπρου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Νεόφυτου Ροδινού, στην κοινότητα της Ποταμιούς, της επαρχίας Λεμεσού, την οποία για πρώτη φορά επισκέπτεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας

BEST OF TOTHEMAONLINE