Έκκληση Π. Προδρόμου προς εργαζόμενους στις δημόσιες μεταφορές για διάλογο

Έκκληση Π. Προδρόμου προς εργαζόμενους στις δημόσιες μεταφορές για διάλογο

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου απηύθυνε έκκληση προς τις εταιρείες και τους εργαζόμενους στις δημόσιες μεταφορές να τερματίσουν κάθε απεργιακό μέτρο και να δώσουν χώρο στο διάλογο, μέσα από τον οποίο θα βρεθεί ο ρυθμός των πληρωμών που θα επιτρέψει στις εταιρείες να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Σε δηλώσεις στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ.Προδρόμου είπε ότι η απόφαση της Κυβέρνησης είναι ότι τα ευρήματα των κριτών θα εφαρμοστούν ώστε να καταβληθούν στο κράτος τα οφειλόμενα.

Πρόσθεσε ότι στο διάλογο μεταξύ εταιρειών και Υπουργείου Μεταφορών να βρεθεί ο ρυθμός των πληρωμών που θα επιτρέψει στις εταιρείες να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, σημειώνοντας ότι για να διεξαχθεί ο διάλογος που διενεργεί ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, δεν θα πρέπει να υπάρχουν απεργιακά μέτρα.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Λετυμπιώτης «Η δυσαρέσκεια μας με το ΗΒ έχει εκφραστεί με τον πλέον διπλωματικό τρόπο» - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα»

LIVE: Λετυμπιώτης «Η δυσαρέσκεια μας με το ΗΒ έχει εκφραστεί με τον πλέον διπλωματικό τρόπο» - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα»

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα και στην Κύπρο αναμένεται ο Νίκος Δένδιας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE