ΦΡΙΚΗ: Πατέρας ανακάλυψε το ακέφαλο σώμα του παιδιού του μέσα σε κάλαθο- Το σκότωσε η γυναίκα του

ΦΡΙΚΗ: Πατέρας ανακάλυψε το ακέφαλο σώμα του παιδιού του μέσα σε κάλαθο- Το σκότωσε η γυναίκα του

Με την κατηγορία της δολοφονίας του ίδιου της παιδιού συνελήφθη γυναίκα στο Χιούστον του Τέξας. Φρικιαστικά τα όσα δημοσιεύονται στον ξένο τύπο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η 43χρονη Lihui Liu, αφού έπνιξε τον 5χρονο γιο της, τον απκεφάλισε και πέταξε το πτώμα του σε σκουπιδοτενεκέ.

Όταν ο άντρας της και πατέρας του παιδιού επέστρεψε στο σπίτι και αναζήτησε τον 5χρονο η 43χρονη του ανέφερε ότι «τον έδιωξε μακριά».

Λίγα λεπτά αργότερα ο πατέρας, το όνομα του οποίου δεν δημοσιεύεται έκανε την φρικιαστική αποκάλυψη. Άνοιξε τον κάλαθο και εντόπισε μέσα σε σακούλα σκουπιδιών το ακέφαλο σώμα του παιδιού του ενώ σε άλλη σακούλα βρήκε και το κεφάλι του.

Ειδοποίησε τις αρχές με μέλη της τοπικής Αστυνομίας να επισκέπτονται το σπιτι και να εντοπιζουν τη σορό του μικρού, περνώντας παράλληλα χειροπέδες στην 43χρονη μητέρα.

Ο πατέρας σε κατάθεση του ανέφερε ότι έφυγε το πρωί από την οικία τους, αφήνοντας τα δύο του παιδιά ηλικίας 5 και 13 ετών μαζί με την μητέρα, ωστόσο είναι άγνωστο αν η 13χρονη κόρη ήταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια του φρικτού εγκλήματος.

Μετά από έρευνες εντοπίστηκε στο μπάνιο ένα μαχαίρι με αίματα καθώς και μια ματωμένη πετσέτα μπάνιου.

Η 43χρονη παραδέχθηκε τη διάπραξη του φόνου, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέριες για το πως έφτασε στο σημείο να σκοτώσει, με τόσο αποτρόπαιο τρόπο το γιο της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.