ΣΟΚ: Ποδοσφαιριστής πέθανε από το υπερβολικό κρύο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΣΟΚ: Ποδοσφαιριστής πέθανε από το υπερβολικό κρύο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο 18χρονος μέσος της ομάδας νέων της Λοκομοτίβ Μόσχας Αλεξέι Λομάκιν βρέθηκε νεκρός από το πολικό ψύχος!

Την τελευταία του πνοή με τραγικό τρόπο άφησε ο 18χρονος μέσος της ομάδας νέων της Λοκομοτίβ Μόσχας, Αλεξέι Λομάκιν.

Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε νεκρός σε δρόμο της Μόσχας και οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι πέθανε από το πολικό ψύχος!

Ο Λομάκιν είχε βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της Λοκομοτίβ για κάποιες εξετάσεις και μετά βγήκε για ποτό με κάποιους φίλους, ωστόσο δεν έδωσε σημεία ζωής στην επανειλημμένες κλήσεις της μητέρας του στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στο πίσω κάθισμα ενός ταξί!

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του ερευνώνται από την ρωσική αστυνομία, όμως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία θανάτου ήταν το υπερβολικό κρύο.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα είπαν ΠτΔ και βασιλιάς της Ιορδανίας - Στο επίκεντρο ο ρόλος των δύο χωρών για σταθερότητα στην περιοχή

Τα είπαν ΠτΔ και βασιλιάς της Ιορδανίας - Στο επίκεντρο ο ρόλος των δύο χωρών για σταθερότητα στην περιοχή

Διμερή συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο περιθώριο της Συνόδου για τη Γάζα που πραγματοποιείται στο Σαρμ ελ Σέιχ.

BEST OF TOTHEMAONLINE