ΛΕΜΕΣΟΣ: 20χρονος ο νεαρός που μπούκαρε με μαχαίρι σε Γυμνάσιο

ΛΕΜΕΣΟΣ: 20χρονος ο νεαρός που μπούκαρε με μαχαίρι σε Γυμνάσιο

Στα γραφεία του Τμήματος Μικροπαραβάσεων, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, οδηγήθηκε ο 20χρονος που λίγο πριν τις 9:00 το πρωί της Τρίτης (4/12) εισήλθε παράνομα σε σχολείο και προτάσσοντας μαχαίρι, απείλησε καθηγητή στο γυμνάσιο Νεάπολις , για να συλληφθεί λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ThemaOnline από την Αστυνομία, πρόκειται για 20χρονο εξωσχολικό, ο οποίος αφού συνελήφθη, στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων, όπου και ανακρίνεται.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο νεαρός φέρεται να λογομάχησε με καθηγητή, με τον πρώτο να προσπαθεί να επιτεθεί στον δεύτερο με πτυσσόμενο μαχαίρι.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE