ΛΕΜΕΣΟΣ: Πιάνουν τιμόνι οι οδηγοί λεωφορείων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πιάνουν τιμόνι οι οδηγοί λεωφορείων

Πιάνουν ξανά δουλειά από αύριο (Τετάρτη 5/12) οι εργαζόμενοι της ΕΜΕΛ, απόφαση που λήφθηκε πριν από λίγο (12:00 - 4/12) σε Συνέλευση των απεργών.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, συντεχνίες και εργαζόμενοι αποφάσισαν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στο διάλογο μεταξύ των εμπλεκομένων μερών, αναστέλλοντας τα απεργιακά τους μέτρα, που ξεκίνησαν χθες.

Εν τω μεταξύ, όπως είχε χθες (4/12) ανακοινώσει εταιρεία, καταβλήθηκε σήμερα ο μισθός Νοεμβρίου στους εργαζομένους.

Σχετική ανακοίνωση αναμένεται να εκδώσουν εντός της ημέρας οι συντεχνίες.

Απο ΚΥΠΕ

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE