ΛΕΜΕΣΟΣ: Πιάνουν τιμόνι οι οδηγοί λεωφορείων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πιάνουν τιμόνι οι οδηγοί λεωφορείων

Πιάνουν ξανά δουλειά από αύριο (Τετάρτη 5/12) οι εργαζόμενοι της ΕΜΕΛ, απόφαση που λήφθηκε πριν από λίγο (12:00 - 4/12) σε Συνέλευση των απεργών.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, συντεχνίες και εργαζόμενοι αποφάσισαν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στο διάλογο μεταξύ των εμπλεκομένων μερών, αναστέλλοντας τα απεργιακά τους μέτρα, που ξεκίνησαν χθες.

Εν τω μεταξύ, όπως είχε χθες (4/12) ανακοινώσει εταιρεία, καταβλήθηκε σήμερα ο μισθός Νοεμβρίου στους εργαζομένους.

Σχετική ανακοίνωση αναμένεται να εκδώσουν εντός της ημέρας οι συντεχνίες.

Απο ΚΥΠΕ

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE