Ο Μουζουράκης στα Λατσιά με την 17χρονη Κύπρια παίκτριά του – Παρίστανε τον γκουρού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Μουζουράκης στα Λατσιά με την 17χρονη Κύπρια παίκτριά του – Παρίστανε τον γκουρού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην σκηνή μαζί με την Κύπρια παίκτρια της ομάδας του, ο Πάνος Μουζουράκης, παρίστανε τον γκουρού... 

Ο Πάνος Μουζουράκης πραγματοποίησε δύο εμφανίσεις sold out στην Κύπρο. Την Δευτέρα, 3/12, εμφανίστηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών σε μια παράσταση που όσοι βρέθηκαν καταχειροκρότησαν,

Μαζί του στην σκηνή εμφανίστηκε και η  17χρονη Κύπρια παίκτρια του Voice, Άννα Μιχαηλίδου. Η ταλαντούχα συμπατριώτισσά μας, της ομάδας του στο Voice, μοιράστηκε στιγμές από την παράσταση μέσω instastories, με τον coach της να κάνει τον γκουρού. 

Ο Πάνος Μουζουράκης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο της Κύπρου για την αγάπη του, με μια ανάρτησή του στo instagram. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.