Η Καραντώνη θα καλωσορίσει το 2019 στην Αθήνα – Μαζί με πασίγνωστο Έλληνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Καραντώνη θα καλωσορίσει το 2019 στην Αθήνα – Μαζί με πασίγνωστο Έλληνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Άντρη Καραντώνη το έχει κάνει παράδοση πλέον... να υποδέχεται το νέο χρόνο στην Αθήνα.

Η παρουσιάστρια της «Παραδοσιακής Βραδιάς» την Τρίτη, 4/12, μετέβη στην Αθήνα για την πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην Υγειά μας».

Η Άντρη Καραντώνη σύμφωνα με την ανάρτησή του συνεργάτη της, Μιχάλη Χατζημιχαήλ, θα τραγουδήσει κιόλας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, που εμείς θα παρακολουθήσουμε από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.

Η Άντρη Καραντώνη μοιράστηκε στιγμές από το ταξίδι της στην Αθήνα και συγκεκριμένα από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, 'Γλαύκος Κληρίδης'. 

Η ανάρτηση του συνεργάτη της Άντρης Καραντώνη:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.