ΠΑΦΟΣ- ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: Εκεχειρία με προθεσμία- Ακολουθεί διεξοδική συζήτηση

ΠΑΦΟΣ- ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: Εκεχειρία με προθεσμία-  Ακολουθεί διεξοδική συζήτηση

Το τιμόνι αύριο (5/12)το πρωί πιάνουν οι οδηγοί του ΟΣΥΠΑ (Οργανισμός Συγκοινωνιών Πάφου) αναστέλλοντας προσωρινά τα απεργιακά μέτρα εις ένδειξη καλής θέλησης προς το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Χρίστος Ευαγγέλου εκπρόσωπος των οδηγών του ΟΣΥΠΑ ανέφερε πως οι οδηγοί επιστρέφουν αύριο (Τετάρτη 5/12) το πρωί στα καθήκοντα τους μετά τη σημερινή (4/12) συνάντηση με το Υπουργείο Μεταφορών στην οποία λήφθηκε απόφαση όπως το επόμενο διήμερο να υπάρξει διεξοδική συζήτηση με στόχο την επίλυση του θέματος.

Ο κ. Ευαγγέλου είπε πως σε περίπτωση που δεν υπάρξει λύση το επόμενο διήμερο τότε οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου θα απεργήσουν εκ νέου .

Σημειώνεται πως από την απεργία των λεωφορείων επηρεάστηκαν γύρω στους πέντε χιλιάδες μαθητές και τρεις χιλιάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και τουρίστες.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE