ΠΑΦΟΣ- ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: Εκεχειρία με προθεσμία- Ακολουθεί διεξοδική συζήτηση

ΠΑΦΟΣ- ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: Εκεχειρία με προθεσμία-  Ακολουθεί διεξοδική συζήτηση

Το τιμόνι αύριο (5/12)το πρωί πιάνουν οι οδηγοί του ΟΣΥΠΑ (Οργανισμός Συγκοινωνιών Πάφου) αναστέλλοντας προσωρινά τα απεργιακά μέτρα εις ένδειξη καλής θέλησης προς το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Χρίστος Ευαγγέλου εκπρόσωπος των οδηγών του ΟΣΥΠΑ ανέφερε πως οι οδηγοί επιστρέφουν αύριο (Τετάρτη 5/12) το πρωί στα καθήκοντα τους μετά τη σημερινή (4/12) συνάντηση με το Υπουργείο Μεταφορών στην οποία λήφθηκε απόφαση όπως το επόμενο διήμερο να υπάρξει διεξοδική συζήτηση με στόχο την επίλυση του θέματος.

Ο κ. Ευαγγέλου είπε πως σε περίπτωση που δεν υπάρξει λύση το επόμενο διήμερο τότε οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου θα απεργήσουν εκ νέου .

Σημειώνεται πως από την απεργία των λεωφορείων επηρεάστηκαν γύρω στους πέντε χιλιάδες μαθητές και τρεις χιλιάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και τουρίστες.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE