Τι θα ΕΛΕΓΕ το VAR στο ΑΠΟΕΛ – Απόλλων για το ΔΕΥΤΕΡΟ πέναλτι του ΑΠΟΕΛ;

Τι θα ΕΛΕΓΕ το VAR στο ΑΠΟΕΛ – Απόλλων για το ΔΕΥΤΕΡΟ πέναλτι του ΑΠΟΕΛ;

Στην πρωτοποριακή εκπομπή «Άκου τη φάση» του Super Sport fm 104.0 ο Γιαννάκης Κυπριανίδης ανέλυσε τι αμφισβητούμενες φάσεις του μεγάλου ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνας.

Σε ερώτηση ακροατή της εκπομπής κατά πόσον αν υπήρχε VAR τι θα σφυριζόταν στη φάση του δεύτερου πέναλτι του ΑΠΟΕΛ, ο κύριος Κυπριανίδης απάντησε πως «Θα έδινε χέρι. Οι βοηθοί που θα ήταν στο VAR θα τον παρακινούσαν να δώσει το χέρι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.