Νέα ενημέρωση από την Αστυνομία - Επικίνδυνοι δρόμοι στην επαρχία Αμμοχώστου

Νέα ενημέρωση από την Αστυνομία - Επικίνδυνοι δρόμοι στην επαρχία Αμμοχώστου

Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου στην επαρχία Αμμοχώστου.

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην επαρχία Αμμοχώστου, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στον Πρωταρά, είναι αδιάβατοι ή επικίνδυνοι.

Επίσης πλημμυρισμένοι δρόμοι υπάρχουν εντός Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας. Καταβάλλονται προσπάθειες τόσο από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όσο και από τις τοπικές αρχές για αποκατάστασή τους.

Προτρέπονται οι οδηγοί να μην χρησιμοποιούν το πιο πάνω οδικό δίκτυο του Πρωταρά μέχρι τον καθαρισμό των δρόμων και την ασφαλή αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE